De prijs van het boekje is €15,-

+ €3,95 verzendkosten.

 

Optie A: Boekje in de brievenbus

Optie B:  One for One

Optie C:  Gratis aanvraag* (Door publiciteit zijn er veel aanvragen geweest. Deze optie is nu daarom helaas niet mogelijk)

Optie D: Anders

 

A:  Boekje in de brievenbus

‘Ik wil het boekje graag in mijn brievenbus.’

Na overmaking €18,95 op NL81 TRIO 0391 1757 18  t.a.v. M. van der Vegt o.v.v. Twinkel en je naam en adres krijg je het boekje binnen enkele dagen thuisgestuurd.

 

B:  One for One

‘Ik wil het boekje graag in mijn brievenbus én ik wil dat 1 ander kind/gezin die het boekje wel kan gebruiken, omdat ze te maken hebben gehad met zelfdoding, op aanvraag het boekje krijgt toegestuurd.’

Na overmaking €40 NL81 TRIO 0391 1757 18  t.a.v. M. van der Vegt o.v.v. Twinkel en je naam en adres krijg je het boekje binnen enkele dagen thuisgestuurd en ontvangt een ander kind/gezin het boekje ook.

 

C:  Gratis aanvraag*

Ja, ik heb te maken gehad met zelfdoding in mijn gezin’.

Heb je te maken gehad met zelfdoding in je gezin? Of ken je iemand die iets aan dit boekje zou kunnen hebben? Stuur me dan een mailtje (miranda@twinkelboekje.nl) en ik zorg ervoor dat het boekje bij je in de brievenbus komt*.

* Door publiciteit zijn er veel aanvragen geweest. Deze optie is nu daarom helaas niet mogelijk.

*Zolang de voorraad strekt. Betrokken vrienden, familie en bekenden hebben met hun ‘one for one’ en ‘one for four’ bijdrage gezorgd voor gratis beschikbare exemplaren van het boekje voor kinderen/gezinnen die met zelfdoding te maken hebben gehad.

 

D: Anders.

Laten we mailen’.

miranda@twinkelboekje.nl